1. התחילו בהכנת אטריות האורז: השרו אותן במים חמים למשך 3-4 דקות עד שהן מתרככות. סננו והניחו בצד.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הנבטים, הגזר המגורד, המלפפון הפרוס, הכוסברה והבצל הירוק.
3. הוסיפו את אטריות האורז המוכנות לקערה וערבבו בעדינות כדי לא לפגוע במרקם האטריות.
4. הכינו את הרוטב: בקערה קטנה, ערבבו רוטב סויה, שמן שומשום, מיץ לימון, סוכר חום, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו היטב כך שכל המרכיבים יתעטפו בטעמים.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטריות והטעמים המופלאים.