1. התחילו בחיתוך המלפפונים לפרוסות דקות. אם אתם מעדיפים, אפשר גם לחתוך לקוביות קטנות.
2. חיתכו את הבצלים הירוקים לטבעות דקות, כולל החלק הירוק.
3. בקערה גדולה, ערבבו את המלפפונים והבצל הירוק.
4. הוסיפו שמן זית וחומץ בלסמי לקערה וערבבו היטב עד שהירקות מצופים ברוטב.
5. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. זכרו שהמלח מוציא את המים מהמלפפונים, אז הוסיפו בזהירות.
6. פזרו את השומשום הקלוי מעל הסלט לפני ההגשה להוספת קראנץ' וטעם אגוזי.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטריות והטעמים הנהדרים.