1. תחילה, נתחיל בהכנת הירקות: נחתוך את הכרוב לרצועות דקות ונניח בקערה גדולה. נוסיף את הגזרים המגוררים והפלפל האדום החתוך לרצועות דקות. נערבב היטב כדי שהירקות יתערבבו בצורה אחידה.
2. נוסיף את הכוסברה הקצוצה והבוטנים הקלויים הקצוצים לקערה ונערבב שוב. הכוסברה והבוטנים מוסיפים טעם ומרקם מיוחד לסלט.
3. להכנת הרוטב, נערבב בקערה קטנה את שמן הזית, חומץ התפוחים, רוטב הסויה, הסוכר החום, הג'ינג'ר המגורד, השום הכתוש ופתיתי הצ'ילי היבש. נערבב היטב עד שהסוכר נמס והרוטב אחיד.
4. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל הירקות מצופים ברוטב. נטעם ונוסיף מלח ופלפל לפי הצורך.
5. נניח לסלט לעמוד כ-5 דקות כדי שהטעמים יתמזגו יחד. לאחר מכן, ניתן להגיש וליהנות מהסלט הפיקנטי והרענן הזה!