1. מתחילים בשטיפת עלי הבייבי היטב ומייבשים אותם בעדינות בעזרת מגבת נייר.
2. קולים את אגוזי המלך במחבת יבשה על אש בינונית עד שהם מקבלים צבע זהוב וריח נעים. מניחים להם להתקרר.
3. בקערה גדולה מערבבים את עלי הבייבי, אגוזי המלך הקלויים, החמוציות המיובשות וגבינת הפטה המפוררת.
4. להכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש, מלח ופלפל. טורפים היטב עד שהרוטב אחיד.
5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המרעננים והמרקמים המגוונים.