
1. תחילה, נשטוף את החסה היטב ונייבש אותה. לאחר מכן, נקרע את העלים לחתיכות בגודל בינוני ונניח בקערת סלט גדולה.
2. נוסיף את גרגרי הרימון לקערה. כדי להוציא את הגרגרים מהרימון בקלות, ניתן לחתוך את הרימון לחצי ולדפוק עליו בעדינות עם כף עץ מעל קערה.
3. נוסיף את אגוזי המלך הקלויים. אם אין לכם אגוזים קלויים, ניתן לקלות אותם במחבת יבשה על אש בינונית למשך כ-5 דקות, תוך כדי ערבוב מתמיד.
4. נכין את הרוטב: נערבב בקערה קטנה את שמן הזית, החומץ הבלסמי והדבש. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים!