1. נתחיל בהכנת גבינת החלומי: חותכים את הגבינה לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את פרוסות הגבינה עד שהן מזהיבות משני הצדדים. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
2. שוטפים היטב את עלי הבייבי ומייבשים אותם. מניחים בקערת סלט גדולה.
3. חותכים את התפוח והאגס לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה עם העלים.
4. מוסיפים את האגוזים הקלויים, החמוציות וגרעיני הרימון לקערה.
5. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, החומץ הבלסמי, מלח ופלפל לפי הטעם. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות.
6. מסדרים את פרוסות גבינת החלומי המטוגנות מעל הסלט ומגישים מיד.