1. תחילה, נחתוך את גבינת החלומי לקוביות בגודל בינוני. נוודא שהקוביות לא קטנות מדי כדי שלא יתפרקו בטיגון.
2. נחמם מחבת עם כף שמן זית ונוסיף את קוביות החלומי. נטגן אותן על אש בינונית עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. זה ייקח בערך 5-7 דקות. נניח בצד להתקרר.
3. בזמן שהחלומי מתקרר, נכין את הרוטב. בקערה קטנה נערבב את הדבש, חומץ הבלסמי, חרדל הדיז'ון, מיץ הלימון, שמן השומשום, רוטב הסויה, רוטב הצ'ילי המתוק ורוטב הטריאקי. נערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. בקערה גדולה נערבב את גרעיני החמניה הקלויים, הפטרוזיליה, הנענע, הבזיליקום, אגוזי המלך, החמוציות, הצנוברים והשומשום הקלוי. נוסיף את קוביות החלומי המטוגנות ונערבב בעדינות.
5. נוסיף את הרוטב לסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב הטעים.
6. נתקן תיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם ונגיש מיד.