1. התחילו בחיתוך האבטיח לקוביות בגודל בינוני. חשוב לבחור אבטיח מתוק ועסיסי כדי להבטיח את הטעם המושלם.
2. חממו מחבת על אש בינונית והוסיפו את פרוסות גבינת החלומי. טגנו אותן עד שהן מזהיבות משני הצדדים. זה ייקח בערך 2-3 דקות לכל צד.
3. בזמן שהחלומי מתקרר מעט, קלו את אגוזי הפקאן במחבת יבשה על אש נמוכה עד שהם מקבלים צבע זהוב וריח נעים. זה ייקח כ-5 דקות.
4. בקערה גדולה, שלבו את קוביות האבטיח, פרוסות החלומי, אגוזי הפקאן ועלי הנענע.
5. ערבבו את רוטב הבלסמי עם שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם, ושפכו על הסלט. ערבבו בעדינות כדי לא לפגוע בצורת הקוביות.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים של הקיץ!