1. ראשית, נתחיל בהכנת התפוחים. נשטוף אותם היטב, נחתוך לקוביות קטנות ונשים בקערה גדולה. כדי למנוע מהתפוחים להשחיר, נוסיף להם את מיץ הלימון ונערבב היטב.
2. נשטוף את התותים, נחתוך לחצאים או רבעים (תלוי בגודל התותים) ונוסיף לקערה עם התפוחים.
3. נוסיף את אגוזי המלך הקלויים והצימוקים לקערה ונערבב בעדינות כדי לשמור על שלמות התותים.
4. בקערה נפרדת, נערבב את היוגורט עם הדבש, נוסיף מעט מלח ופלפל לפי הטעם. נערבב עד לקבלת רוטב אחיד.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. נניח את עלי החסה על צלחת הגשה גדולה ונשפוך מעליהם את הסלט. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המרעננים.