1. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את המיונז, היוגורט ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב. מניחים בצד.
2. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות, אין צורך לקלף את הקליפה. מעבירים לקערה גדולה.
3. מוסיפים לקערה את הענבים החצויים, הסלרי הקצוץ ואגוזי המלך הקצוצים. מערבבים בעדינות כדי לא לפגוע בצורת הענבים.
4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
5. מסדרים עלי חסה על צלחת הגשה ומניחים מעליהם את הסלט. ניתן לקשט בעוד אגוזי מלך או עלי סלרי.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים.