1. תחילה, יש להשרות את האצות במים פושרים למשך כ-10 דקות עד שהן מתרככות. לאחר מכן, יש לסנן את המים ולייבש את האצות בעדינות בעזרת מגבת נייר.
2. חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומניחים בקערה גדולה.
3. קוצצים את הבצל הסגול דק ומוסיפים לקערה עם העגבניות.
4. מוסיפים את האצות המיובשות לקערה ומערבבים בעדינות.
5. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את שמן הזית, החומץ הבלסמי, הסויה, מיץ הלימון, מלח ופלפל. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
6. מפזרים מעל את השומשום הקלוי והכוסברה הקצוצה.
7. מגישים את הסלט מיד, ונהנים מהטעמים המיוחדים והמרעננים.