1. תחילה, יש להשרות את האצות וואקמה במים חמים למשך כ-10 דקות עד שהן מתרככות. לאחר מכן, יש לסנן את המים ולסחוט את האצות היטב כדי להיפטר מעודפי הנוזלים.
2. בזמן שהאצות מתרככות, חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
3. מוסיפים לאבוקדו את שמן הזית, רוטב הסויה, מיץ הלימון, השומשום הקלוי, הג'ינג'ר המגורד והשום הכתוש. מערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם הקרמי של האבוקדו.
4. מוסיפים את האצות המסוננות לקערה עם האבוקדו והתבלינים, ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מתאחדים.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה.
6. מגישים את הסלט מיד או שומרים במקרר עד להגשה.