1. תחילה, נשטוף את ראשי האנדיב ונחתוך אותם לרצועות דקות. נניח בקערת סלט גדולה.
2. נקלף את האננס ונחתוך אותו לקוביות קטנות. נוסיף לקערה עם האנדיב.
3. נוסיף את אגוזי המלך הקלויים והחמוציות המיובשות לקערה.
4. נקרע את עלי הנענע לחתיכות קטנות ונפזר מעל הסלט.
5. נכין את הרוטב: נערבב בקערה קטנה את שמן הזית, החומץ הבלסמי, הדבש, המלח והפלפל. נערבב היטב עד שהרוטב אחיד.
6. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
7. נגיש מיד ונהנה מהטעמים הטרופיים המרעננים!