1. תחילה, נשטוף היטב את האגסים והתפוחים. נחתוך אותם לקוביות קטנות ונשים בקערה גדולה.
2. נוסיף לקערה את אגוזי המלך הקלויים, החמוציות המיובשות, וגבינת הפטה המפוררת.
3. נקרע את עלי הנענע לחתיכות קטנות ונוסיף לקערה.
4. להכנת הרוטב, נערבב בקערה קטנה את שמן הזית, חומץ הבלסמי, הדבש, המלח והפלפל. נערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. נגיש את הסלט מיד, או נשמור במקרר עד ההגשה.