
1. חותכים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין ומוציאים את התוכן לקערה גדולה.
2. מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג עד לקבלת מרקם קרמי אך עדיין עם חתיכות קטנות.
3. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב כדי למנוע השחרה של האבוקדו.
4. מוסיפים את שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.
5. מוסיפים את הכוסברה, הפטרוזיליה, הבצל הירוק והעגבנייה ומערבבים בעדינות כדי לשמור על המרקם.
6. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
7. מגישים מיד או שומרים במקרר עד ההגשה.