
1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין וחותכים את הבשר לקוביות קטנות. מניחים בקערה גדולה.
2. שוטפים את החסה היטב וקוצצים אותה לרצועות דקות. מוסיפים לקערה עם האבוקדו.
3. חותכים את הבצל הסגול לטבעות דקות ומוסיפים לקערה.
4. חותכים את העגבנייה והמלפפון לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
5. מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצות לקערה.
6. סוחטים את מיץ הלימון מעל הסלט ומוסיפים את שמן הזית.
7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים עד שהסלט מתערבב היטב.
8. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המרעננים!