1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצאים, מסירים את הגלעין וחותכים את הבשר לקוביות בגודל בינוני. מניחים בקערה גדולה.
2. קולפים את התפוז והאשכולית, מפרידים לפלחים ומסירים את הקרום הלבן. חותכים כל פלח לחצאים ומוסיפים לקערת האבוקדו.
3. סוחטים את הלימון ומוסיפים את המיץ לקערה. זה יוסיף חמצמצות מרעננת לסלט.
4. מוסיפים את הדבש ושמן הזית לקערה, ומערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם האבוקדו.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומוסיפים את עלי הנענע הטריים. מערבבים שוב בעדינות.
6. מפזרים מעל את אגוזי המלך הקלויים, ומגישים מיד. הסלט הכי טעים כשהוא טרי ומרענן.