
1. תחילה, יש לשטוף היטב את הפלפלים החריפים ולהסיר את הגבעולים. אם אתם מעדיפים סחוג פחות חריף, ניתן להסיר גם את הגרעינים.
2. הכניסו את הפלפלים, השום, הכמון, הכוסברה והמלח למעבד מזון וטחנו עד לקבלת תערובת חלקה.
3. תוך כדי טחינה, הוסיפו בהדרגה את שמן הזית והחומץ, עד שהתערובת מתאחדת ומקבלת מרקם קרמי.
4. הוסיפו את הסוכר וערבבו היטב. הסוכר מאזן את החריפות ומוסיף עומק לטעמים.
5. העבירו את הסחוג לצנצנת זכוכית נקייה ואטומה ושמרו במקרר. הסחוג ישמר טרי למשך כשבועיים.
6. לפני השימוש, מומלץ לתת לסחוג לנוח במקרר לפחות יום אחד כדי שהטעמים יתמזגו היטב.