1. תחילה, נשטוף את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. נבשל את האורז עם 3 כוסות מים בסיר על אש גבוהה עד לרתיחה, ואז ננמיך את האש ונבשל כ-15 דקות נוספות עד שהמים נספגים. נכבה את האש ונשאיר את האורז מכוסה לעוד 10 דקות.
2. בזמן שהאורז מתבשל, נכין את תערובת החומץ: נערבב חומץ אורז, סוכר ומלח בקערה קטנה עד שהסוכר והמלח נמסים.
3. נעביר את האורז המבושל לקערה רחבה ונפזר מעליו את תערובת החומץ. נערבב בעדינות בעזרת כף עץ ונניח לאורז להתקרר לטמפרטורת החדר.
4. נחמם שמן זית במחבת גדולה ונוסיף את התרד. נטגן עד שהתרד מתרכך ומאבד מנפחו. נוציא את התרד מהמחבת ונניח בצד.
5. באותה מחבת, נטגן את הביצים עין לפי הטעם (רכות או קשות יותר) ונניח בצד.
6. נניח דף נורי על מחצלת סושי, נרטיב את הידיים ונפזר שכבה דקה של אורז על הדף, משאירים שוליים ריקים.
7. נניח במרכז האורז שכבה של תרד, פרוסות אבוקדו, מלפפון וביצת עין.
8. נגלגל את הסושי בעזרת המחצלת, לוחצים בעדינות כדי להדק את הגליל.
9. נחתוך את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה ומגישים עם רוטב סויה בצד.