1. הכנת האורז: שטפו את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. בשלו את האורז עם 2.5 כוסות מים עד שהמים נספגים והאורז רך. הוסיפו חומץ אורז, סוכר ומלח, וערבבו בעדינות עד שהאורז מתקרר לטמפרטורת החדר.
2. צליית הפטריות והפלפל: חתכו את הפטריות והפלפל לרצועות דקות. חממו שמן זית במחבת וצלו את הפטריות והפלפל עד שהם רכים ומעט חרוכים. הניחו בצד להתקרר.
3. הכנת הירקות: חתכו את האבוקדו והמלפפון לרצועות דקות.
4. הרכבת הסושי: הניחו דף נורי על מחצלת סושי. פרסו שכבה דקה של אורז על הדף, השאירו שוליים ריקים. הניחו רצועות פטריות, פלפל, אבוקדו ומלפפון במרכז. גלגלו את הסושי בעדינות והדקו היטב.
5. חיתוך והגשה: חתכו את הגליל לפרוסות בעובי 2 ס"מ. הגישו עם רוטב סויה, ג'ינג'ר כבוש ווואסאבי.