1. התחילו בהכנת האורז: ערבבו את חומץ האורז, הסוכר והמלח בקערה קטנה עד שהסוכר והמלח נמסים. ערבבו את התערובת עם האורז המבושל והניחו לו להתקרר.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הסלמון, האבוקדו והמלפפון. הוסיפו את המיונז, רוטב הסויה ושמן השומשום וערבבו היטב.
3. הכינו את תחנת הטיגון: בקערה אחת שימו את הקמח, בקערה שנייה את הביצים הטרופות ובשלישית את פירורי הלחם פנקו.
4. חממו שמן לטיגון עמוק בסיר גדול.
5. קחו כף מהתערובת של הסלמון והירקות, עטפו אותה באורז וצרו כדור. טבלו את הכדור בקמח, לאחר מכן בביצים ולבסוף בפירורי הלחם פנקו.
6. טגנו את הכדורים בשמן החם עד שהם זהובים ופריכים. הוציאו והניחו על נייר סופג.
7. הגישו את הכדורים בקערה, פזרו מעל אצות נורי קצוצות ושומשום קלוי לקישוט. ניתן להוסיף רוטב סויה בצד לטבילה.