1. הכנת האורז: שטפו את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. הניחו את האורז בסיר עם 2.5 כוסות מים והביאו לרתיחה. לאחר מכן, הנמיכו את האש ובשלו על אש נמוכה כ-15 דקות. כבו את האש והניחו לאורז לנוח 10 דקות נוספות.
2. הכנת תערובת החומץ: ערבבו חומץ אורז, סוכר ומלח בקערה קטנה עד שהסוכר והמלח נמסים.
3. העבירו את האורז לקערה רחבה ושפכו עליו את תערובת החומץ. ערבבו בעדינות בעזרת כף עץ והניחו לאורז להתקרר לטמפרטורת החדר.
4. הכנת קרם האבוקדו: מעכו את האבוקדו עם מיץ הלימון עד לקבלת קרם חלק.
5. חיתוך הירקות: חתכו את המלפפון, הגזר והפלפל האדום לרצועות דקות.
6. חיתוך הדגים: חתכו את הסלמון והטונה לרצועות דקות.
7. הרכבת הסושי: הניחו דף נורי על מחצלת סושי, פרסו שכבה דקה של אורז על הדף והשאירו שוליים ריקים. הניחו רצועות דג, ירקות וקרם אבוקדו במרכז. גלגלו בעדינות בעזרת המחצלת.
8. חיתוך והגשה: חתכו את הגליל לפרוסות בעובי 2 ס"מ והגישו עם רוטב סויה, וואסאבי וג'ינג'ר כבוש.