1. תחילה, יש לשטוף את האורז היטב תחת מים זורמים עד שהמים יוצאים צלולים. לאחר מכן, יש להשרות את האורז במים למשך 30 דקות.
2. מבשלים את האורז עם 2.5 כוסות מים בסיר על אש גבוהה עד לרתיחה. לאחר מכן, מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות נוספות עד שהמים נספגים באורז. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה ל-10 דקות נוספות.
3. מערבבים את חומץ האורז, הסוכר והמלח בקערה קטנה עד שהסוכר והמלח נמסים. מוסיפים את התערובת לאורז ומערבבים בעדינות בעזרת כף עץ.
4. מניחים דף נורי על מחצלת סושי ומפזרים שכבה דקה של אורז על הדף, משאירים שוליים של כ-2 ס"מ בחלק העליון.
5. מסדרים את פרוסות האבוקדו, המלפפון, הסלמון והטונה על האורז. מוסיפים מעט גבינת שמנת ושומשום קלוי.
6. מגלגלים את הסושי בעזרת המחצלת, לוחצים בעדינות כדי להדק את הגליל. חותכים את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה.
7. מגישים את הסושי עם רוטב סויה, וואסאבי וג'ינג'ר כבוש בצד. ניתן להוסיף גם רוטב טריאקי או מיונז ספייסי לשדרוג הטעם.