1. תחילה, יש לשטוף את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. לאחר מכן, יש להשרות את האורז במים למשך 30 דקות.
2. מבשלים את האורז עם 2.5 כוסות מים בסיר על אש גבוהה עד לרתיחה. לאחר מכן, מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות נוספות עד שהמים נספגים באורז. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות.
3. מערבבים את חומץ האורז, הסוכר והמלח בקערה קטנה עד שהסוכר נמס. מוסיפים את התערובת לאורז ומערבבים בעדינות בעזרת כף עץ.
4. מניחים דף נורי על מחצלת סושי, ומפזרים שכבה דקה של אורז על הדף, משאירים שוליים של כ-2 ס"מ.
5. מסדרים את הפרוסות של האבוקדו, המלפפון, הסלמון, גבינת השמנת, המנגו והפלפל האדום על האורז.
6. מגלגלים את הסושי בעזרת המחצלת, לוחצים בעדינות כדי להדק את הגליל.
7. חותכים את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה ורטובה.
8. מגישים עם רוטב סויה, ג'ינג'ר כבוש ווואסאבי בצד.