1. תחילה, יש להפשיר את בצק העלים לפי הוראות היצרן. חשוב להקפיד שהבצק יהיה קריר אך לא קפוא.
2. על משטח מקומח קלות, רדדו את בצק העלים לעובי של כ-0.5 ס"מ. בעזרת חותכן עגול או כוס, חתכו עיגולים מהבצק.
3. חממו שמן לטיגון עמוק בסיר רחב. כדי לבדוק אם השמן חם מספיק, ניתן להכניס חתיכת בצק קטנה ולראות אם היא צפה ומתחילה להזהיב.
4. טגנו את עיגולי הבצק בשמן החם עד שהם מזהיבים משני הצדדים. זה לוקח בערך 2-3 דקות לכל צד.
5. הוציאו את הסופגניות מהשמן והניחו על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
6. בעזרת מזרק או שקית זילוף, מלאו כל סופגניה בריבה האהובה עליכם. אם רוצים, ניתן גם למלא בשוקולד מומס.
7. פזרו אבקת סוכר מעל הסופגניות המוכנות. אם רוצים, ניתן גם לטפטף שוקולד מומס לקישוט נוסף.
8. הגישו את הסופגניות חמות וטריות, ותיהנו מהטעם המדהים!