1. מתחילים בהכנת הנודלס: מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן עד שהם רכים אך עדיין נגיסים. מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול. מניחים בצד.
2. מחממים מחבת גדולה עם כף שמן שומשום על חום בינוני. מוסיפים את פילה הסלמון ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהסלמון מבושל היטב. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
3. באותה מחבת, מוסיפים את שאר שמן השומשום, ג'ינג'ר ושום ומטגנים כ-30 שניות עד שהריח מתפשט.
4. מוסיפים את הפלפל האדום, הגזר והאפונה הסינית ומטגנים כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
5. מוסיפים את רוטב הסויה והדבש למחבת ומערבבים היטב.
6. מחזירים את הנודלס למחבת ומערבבים כך שהרוטב יכסה את כל הנודלס.
7. חותכים את הסלמון לחתיכות קטנות ומוסיפים למחבת. מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הסלמון.
8. מוסיפים את הבצל הירוק והשומשום הקלוי, מערבבים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם.
9. מגישים חם ומקשטים בעוד קצת שומשום ובצל ירוק אם רוצים.