1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן השומשום.
2. מוסיפים את קוביות הטופו ומטגנים עד שהן מזהיבות מכל הצדדים, כ-5 דקות. מוציאים את הטופו מהמחבת ומניחים בצד.
3. באותה מחבת, מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שמתחיל להריח.
4. מוסיפים את רצועות הכרוב הסיני ומקפיצים במשך 3-4 דקות עד שהכרוב מתרכך מעט אך עדיין פריך.
5. מחזירים את הטופו למחבת ומוסיפים את רוטב הסויה, הדבש, וחומץ האורז. מערבבים היטב כדי שהטעמים יתמזגו.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וממשיכים להקפיץ עוד דקה.
7. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את השומשום הקלוי והבצל הירוק הקצוץ. מגישים חם.