1. בקערה גדולה שוברים את הביצים ומוסיפים את המלח והפלפל.
2. טורפים את הביצים עד שהן חלקות ואווריריות.
3. מוסיפים את כל הירקות הקצוצים (גזר, בצל ירוק, שמיר, פלפל אדום ופטרוזיליה) ומערבבים בעדינות עד שכל הירקות נטמעים בביצים.
4. מחממים שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית.
5. שופכים את תערובת הביצים והירקות למחבת ומבשלים במשך 3-4 דקות עד שהביצים מתחילות להתייצב.
6. בעזרת מרית הופכים בעדינות את החביתה ומבשלים עוד 2-3 דקות עד שהיא מקבלת גוון זהוב ויפה מכל הצדדים.
7. מגישים מיד עם פרוסות לחם טרי, וסלט קטן בצד.