1. מתחילים בהכנת מי הסוכר: מערבבים כמות שווה של מים וסוכר בסיר קטן ומחממים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס לחלוטין. נותנים למי הסוכר להתקרר לטמפרטורת החדר.
2. לוקחים שייקר ומכניסים לתוכו את עלי הנענע. מועכים בעדינות את העלים בעזרת כף עץ כדי לשחרר את השמנים הארומטיים.
3. מוסיפים לשייקר את הוויסקי, מי הסוכר ומיץ הלימון. ממלאים את השייקר בקרח כתוש.
4. מנערים היטב את השייקר במשך כ-20 שניות עד שהקוקטייל מתקרר.
5. מסננים את הקוקטייל לכוסות נמוכות ומוסיפים עוד קצת קרח כתוש אם רוצים.
6. מקשטים בפרוסת לימון ועלי נענע טריים ומגישים מיד.