1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
2. מוסיפים את הגזרים, שורשי הסלרי ושורש הפטרוזיליה וממשיכים לטגן כ-5 דקות נוספות, עד שהירקות מתחילים להתרכך.
3. מוסיפים את הפריקי ומערבבים היטב עם הירקות.
4. מוסיפים את המים, המלח, הפלפל השחור, הכמון והכורכום. מביאים לרתיחה.
5. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות, עד שהירקות רכים והפריקי מבושל.
6. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומבשלים עוד 5 דקות.
7. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. מגישים חם.