1. מתחילים בחימום שמן השומשום בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף.
2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד דקה.
3. מוסיפים את חזה העוף ומטגנים עד שהוא משנה צבעו ללבן.
4. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות.
5. מוסיפים את הגזרים, הפלפל האדום והפטריות ומבשלים עוד 10 דקות.
6. מוסיפים את רוטב הסויה, מיץ הלימון, מלח ופלפל ומבשלים עוד 5 דקות.
7. מגישים חם עם כוסברה טרייה לקישוט.