1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את הגזר, תפוחי האדמה, שורש הסלרי ושורש הפטרוזיליה ומטגנים כ-5 דקות.
4. מוסיפים את זרעי הכוסברה ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
6. מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות עד שהירקות רכים.
7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
8. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
9. מגישים חם עם עלי פטרוזיליה קצוצים לקישוט.