1. תחילה, נשטוף את העדשים היטב תחת מים זורמים ונניח אותן בסיר עם מים רותחים. נבשל את העדשים על אש בינונית כ-20 דקות עד שהן רכות אך לא מתפרקות.
2. בזמן שהעדשים מתבשלות, נקצוץ את הבצל והשום. נחמם מחבת עם כף שמן זית ונוסיף את הבצל והשום. נטגן עד שהבצל שקוף והשום מפיץ ריח נפלא.
3. לאחר שהעדשים מוכנות, נסנן אותן ונעביר לקערה גדולה. נוסיף את הבצל והשום המטוגנים, כף שמן זית נוספת, מיץ לימון, מלח ופלפל. נערבב היטב עד לקבלת ממרח אחיד.
4. נקל toasted את פרוסות לחם הכוסמין עד שהן פריכות וזהובות.
5. נמרח כמות נדיבה של ממרח העדשים על כל פרוסת לחם ונפזר מעל פטרוזיליה קצוצה.
6. נגיש חם ונהנה מהטעמים המופלאים!