1. מתחילים בהכנת הנודלס: מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן עד שהם רכים אך עדיין נגיסים. מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול. מניחים בצד.
2. מחממים ווק או מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים את שמן הקנולה. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים למשך כ-30 שניות עד שהריח מתפשט.
3. מוסיפים את הגזר והפלפל האדום ומקפיצים למשך 3-4 דקות עד שהירקות מתחילים להתרכך.
4. מוסיפים את הברוקולי וממשיכים להקפיץ למשך 2 דקות נוספות.
5. מוסיפים את הנודלס המבושלים לווק ומערבבים היטב עם הירקות.
6. מערבבים בקערה קטנה את רוטב הסויה והדבש ושופכים על הנודלס והירקות. מערבבים היטב כדי שהרוטב יכסה את כל המרכיבים.
7. מוסיפים את הבצל הירוק, שמן השומשום, מלח ופלפל לפי הטעם וממשיכים להקפיץ למשך דקה נוספת.
8. מסירים מהאש ומפזרים מעל שומשום קלוי. מגישים חם ונהנים!