1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. מוסיפים את הג'ינג'ר והשום ומטגנים קלות עד שהריח מתפשט במטבח.
2. מוסיפים את הגזר, הפלפל האדום והברוקולי ומקפיצים במשך כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים מעט אך עדיין שומרים על פריכות.
3. מוסיפים את האורז המבושל למחבת ומערבבים היטב עם הירקות.
4. מוסיפים את רוטב הסויה ושמן השומשום וממשיכים להקפיץ עד שהאורז סופג את כל הטעמים.
5. מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים קלות.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם עם קישוט של שומשום קלוי מעל.