1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית מאפינס עם נייר אפייה או שימון קל.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, אבקת האפייה, המלח והפלפל השחור.
3. בקערה נפרדת, טרפו את הביצים והוסיפו את החלב והשמן זית. ערבבו היטב.
4. הוסיפו את התערובת הרטובה לתערובת היבשה וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה.
5. הוסיפו את הגזר, הקישוא, התירס, האפונה, גבינת הפטה והפטרוזיליה. ערבבו בעדינות עד שהירקות והגבינה מתפזרים באופן שווה בבלילה.
6. מלאו את תבניות המאפינס עד 3/4 גובה ואפו בתנור שחומם מראש כ-20-25 דקות, או עד שהמאפינס מזהיבים וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
7. הוציאו מהתנור ותנו למאפינס להתקרר מעט לפני ההגשה.