1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס ומכינים תבנית מאפינס עם ניירות אפייה.
2. חותכים את פילה הדג לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
3. מוסיפים לקערה את הבצל הקצוץ, הגזר המגורד, הקישוא המגורד, והפטרוזיליה הקצוצה. מערבבים היטב.
4. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים ומוסיפים את השמן זית. מערבבים היטב.
5. מוסיפים את תערובת הביצים לקערת הדג והירקות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
6. מוסיפים את הקמח, פירורי הלחם, המלח, הפלפל, ואבקת האפייה. מערבבים עד שהתערובת מתאחדת.
7. מוסיפים את גבינת הפרמזן ומערבבים בעדינות.
8. ממלאים את תבניות המאפינס בתערובת עד לגובה של 3/4 מהתבנית.
9. אופים בתנור שחומם מראש כ-20 דקות, או עד שהמאפינס מזהיבים וקפיציים למגע.
10. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.