1. נתחיל בהכנת לחמניות הבאן: בקערה גדולה נערבב את הקמח, השמרים והסוכר. נוסיף את המים הפושרים והשמן ונלוש עד לקבלת בצק חלק. נוסיף את המלח ונמשיך ללוש עוד כ-10 דקות. נכסה את הבצק במגבת לחה ונניח לתפיחה במקום חמים למשך שעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
2. לאחר שהבצק תפח, נחלק אותו לכדורים קטנים ונניח על נייר אפייה. נכסה שוב במגבת לחה ונניח לתפיחה נוספת של 30 דקות.
3. בינתיים, נכין את השרימפס הקריספי: נטבל את השרימפס בקמח, לאחר מכן בביצים הטרופות ולבסוף בפירורי הלחם. נחמם שמן במחבת גדולה וניטגן את השרימפס עד שהם זהובים וקריספיים. נניח על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
4. להכנת רוטב השום לימון, נערבב את כל המרכיבים בקערה קטנה עד לקבלת רוטב אחיד.
5. להרכבת המנה, נפתח כל לחמניית באן, נניח בתוכה כמה שרימפס קריספיים ונזלף מעל רוטב שום לימון בנדיבות. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים.