1. מתחילים בחיתוך העגבניות לקוביות קטנות ומניחים בקערה. מוסיפים מעט מלח ומערבבים בעדינות כדי להוציא את המיצים הטבעיים של העגבנייה.
2. פותחים כל פיתה בעדינות כדי ליצור כיס, ומברישים את החלק הפנימי בשמן זית.
3. ממלאים כל פיתה בכף טחינה גולמית, מפזרים מעל קוביות עגבנייה ומתבלים בזעתר.
4. מחממים מחבת על אש בינונית ומניחים את הפיתות הממולאות על המחבת. מטגנים כל צד כ-2 דקות עד שהפיתה מקבלת צבע זהוב ופריך.
5. מוציאים מהמחבת ומגישים חם. ניתן להוסיף עוד מעט טחינה מעל לפני ההגשה.