1. חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס ושמנו תבנית אפייה.
2. בקערה גדולה, מעכו את הבננות עד לקבלת מחית חלקה.
3. הוסיפו את שמן הקוקוס, סוכר הקוקוס, חלב השקדים ותמצית הווניל וערבבו היטב.
4. בקערה נפרדת, ערבבו את הקמחים, אבקת האפייה, סודה לשתייה והמלח.
5. הוסיפו את התערובת היבשה לתערובת הבננות וערבבו עד לאיחוד.
6. הוסיפו את אגוזי המלך אם משתמשים.
7. העבירו את התערובת לתבנית האפייה ואפו במשך 60 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
8. הניחו ללחם להתקרר לפני הפריסה.