
1. התחילו בגרירת הקישואים על פומפייה גסה והניחו אותם במסננת. פזרו מעט מלח על הקישואים והניחו להם לנוח כ-10 דקות כדי להוציא את הנוזלים המיותרים.
2. לאחר מכן, סחטו את הקישואים היטב כדי להוציא את כל הנוזלים. זהו שלב חשוב כדי שהלביבות לא יהיו רטובות מדי.
3. בקערה גדולה, ערבבו את הקישואים הסחוטים עם קמח השקדים, הביצים, הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הפטרוזיליה, וגבינת הפרמזן. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
4. חממו שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. בעזרת כף, קחו מהתערובת והניחו במחבת. שטחו מעט את הלביבות בעזרת גב הכף.
5. טגנו את הלביבות כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות ופריכות.
6. הוציאו את הלביבות מהמחבת והניחו על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. הגישו חם עם יוגורט או רוטב טחינה בצד.