1. התחילו בגרירת הזוקיני על פומפייה גסה והניחו אותם במסננת. פזרו מעט מלח מעל והניחו להם לנוח כ-10 דקות כדי להוציא את הנוזלים המיותרים.
2. לאחר מכן, סחטו את הזוקיני היטב כדי להוציא את כל הנוזלים. זהו שלב חשוב כדי שהלביבות לא יהיו רטובות מדי.
3. בקערה גדולה, ערבבו את הזוקיני הסחוט עם גבינת הריקוטה, הביצה, הקמח, הפרמזן והפטרוזיליה. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. חממו שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. בעזרת כף, קחו מהתערובת והניחו במחבת, שטחו מעט ליצירת לביבה.
5. טגנו את הלביבות כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות ופריכות.
6. הוציאו את הלביבות מהמחבת והניחו על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. הגישו חם עם יוגורט או סלט טרי בצד ותיהנו!