1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. קולפים את הגזרים ומגררים אותם בפומפייה גסה לתוך קערה גדולה.
3. מוסיפים לקערה את הביצים ומערבבים היטב עד שהן נטמעות בגזר.
4. מוסיפים את הקמח, פירורי הלחם, שמן הזית, המלח, הפלפל, הכמון והפפריקה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק ומערבבים בעדינות.
6. יוצרים מהתערובת לביבות קטנות ומניחים אותן על התבנית המוכנה.
7. אופים בתנור במשך 20 דקות, או עד שהלביבות מזהיבות ופריכות.
8. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.