1. מתחילים בבישול הקינואה: שוטפים את הקינואה היטב תחת מים זורמים, ולאחר מכן מבשלים אותה בכוס וחצי מים עד שהיא סופגת את כל הנוזלים ומתרככת. מניחים לה להתקרר.
2. בקערה גדולה מערבבים את הקינואה המבושלת עם הכרוב הקצוץ, הבצל, הביצים, הקמח, הפטרוזיליה, גבינת הפרמזן, מלח ופלפל. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. בעזרת כף, יוצרים לביבות מהתערובת ומניחים במחבת. מטגנים כל צד כ-3-4 דקות עד שהלביבות מזהיבות ופריכות.
4. מוציאים את הלביבות מהמחבת ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן. מגישים חם לצד סלט ירקות טרי או יוגורט.