
1. מתחילים בקילוף הבטטות והקישואים, ולאחר מכן מגרדים אותם בפומפייה גסה. חשוב לסחוט את הנוזלים מהירקות המגורדים כדי שהלביבות לא יהיו רטובות מדי.
2. קוצצים את הבצל דק ומוסיפים לקערה עם הבטטות והקישואים. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את הקמח, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, השמן זית והתבלינים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מחממים מחבת עם מעט שמן זית על אש בינונית. יוצרים לביבות מהתערובת ומטגנים כל צד כ-3-4 דקות עד שהן זהובות וקריספיות.
5. מניחים את הלביבות על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן ומגישים חם.