1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה, מערבבים את קמח השקדים וקמח התירס יחד עם אבקת האפייה, המלח והפלפל השחור.
3. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים עם חלב השקדים, שמן הזית והדבש עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
5. מוסיפים את התרד הקצוץ וגבינת הפרמזן ומערבבים בעדינות.
6. יוצרים לביבות קטנות מהבלילה ומניחים על התבנית המוכנה.
7. אופים בתנור במשך 20 דקות או עד שהלביבות מזהיבות ופריכות.
8. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.