1. תחילה, נמיס את השוקולד המריר והחמאה בקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מארי) עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
2. נוסיף את הקפה הנמס לתערובת השוקולד ונערבב היטב עד שהקפה נמס לחלוטין.
3. בקערה נפרדת, נערבב את הסוכר, הקמח, אגוזי המלך והמלח.
4. נוסיף את תערובת השוקולד לתערובת היבשה ונערבב בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
5. נוסיף את החלב ותמצית הווניל ונערבב שוב עד שהתערובת חלקה.
6. נקרר את התערובת במקרר למשך 10 דקות כדי להקל על יצירת הכדורים.
7. נוציא את התערובת מהמקרר וניצור כדורים קטנים בעזרת הידיים.
8. נניח את הכדורים על מגש ונגיש מיד או נשמור במקרר עד להגשה.