1. תחילה, מבשלים את הקינואה לפי הוראות האריזה ומניחים לה להתקרר.
2. במעבד מזון, טוחנים את התמרים עד לקבלת מחית חלקה.
3. ממיסים את השוקולד המריר עם שמן הקוקוס בבן מארי או במיקרוגל, ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
4. בקערה גדולה, מערבבים את הקינואה המבושלת, הקוקוס הטחון, מחית התמרים, תערובת השוקולד, הדבש, תמצית הווניל והמלח. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת ומניחים על מגש עם נייר אפייה.
6. מכניסים למקרר למשך 20 דקות לפחות להתייצבות.
7. מגישים ונהנים!