1. תחילה, נקו את הסלמון מעצמות וקליפה וחתכו אותו לקוביות קטנות בגודל של כ-1 ס"מ. הניחו בקערה גדולה.
2. קלפו את המנגו וחתכו אותו לקוביות קטנות בגודל דומה לסלמון. הוסיפו לקערה עם הסלמון.
3. קצצו את הבצל הירוק והוסיפו לקערה.
4. קחו את הפיסטוקים הקלויים וקצצו אותם גס. הוסיפו לקערה.
5. בקערה קטנה נפרדת, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון, רוטב הסויה והדבש. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
6. שפכו את הרוטב על תערובת הסלמון והמנגו וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
7. הניחו את הטרטר במקרר למשך 10 דקות כדי שהטעמים יתמזגו.
8. הגישו את הטרטר בצלחות אישיות, ניתן לקשט עם עלי כוסברה או נענע טריים להוספת צבע ורעננות.