1. תחילה, יש לוודא שהסלמון טרי ונקי מעצמות. חותכים את הסלמון לקוביות קטנות בגודל של כ-1 ס"מ. חשוב לשמור על גודל אחיד כדי שהמנה תהיה אסתטית וטעימה.
2. קוצצים את הבצל הסגול לקוביות קטנות ככל האפשר. הבצל הסגול מוסיף צבע וטעם ייחודי לטרטר, ולכן חשוב לקצוץ אותו דק.
3. בקערה גדולה, מערבבים את קוביות הסלמון והבצל הקצוץ. מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון והכוסברה הקצוצה. מערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם של הסלמון.
4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. אני ממליצה להתחיל בכמות קטנה של מלח ופלפל, ולטעום לפני שמוסיפים עוד. חשוב לזכור שהסלמון עצמו כבר מכיל טעמים עשירים.
5. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כ-15 דקות. זה מאפשר לטעמים להתמזג ולהתפתח.
6. מגישים את הטרטר על צלחת שטוחה, ניתן לקשט בכוסברה נוספת או פרוסות לימון. המנה מוכנה להגיש ולהתענג!